Activiteiten

Actief en meeslepend, dat is de kern van onze promotievideo’s. Als je van achter je beeldscherm zin krijgt om de activiteit zelf te beleven, dan is onze missie geslaagd.

Voor de Wandelbond, diverse reisorganisaties en Offshore Yacht Charter gingen we op pad om deze mooie promotievideo’s te maken. Vrijwel alle producties werden van A tot Z door ons gemaakt, op de kastelenvideo’s na (deze kwamen tot stand door een samenwerking met Show Me Holland). 

Wil je ook een video laten maken over een activiteit? Neem dan contact met ons op.

Vakantie in Noord-Griekenland

In een week tijd namen we vier video’s op voor SNP Natuurreizen, om de wandelreizen in Griekenland te promoten. Dit is de lange versie van onze reis naar Griekenland.

Wandelnetwerk Noord-Holland

Om het Wandelnetwerk in Noord-Holland te promoten, namen we een camera én een drone mee om te laten zien hoe mooi het landschap in Noord-Holland is!

Mount Olympus

De tweede video die we voor SNP Natuurreizen maakten gaat over een driedaagse trektocht naar de top van de berg Olympus.

OutdoorBloggers

Een collectief van bloggers die over buitensport bloggen. Met Wanda Catsman, Antonette Spaan, Mirre Oost, Bregje Schipper en Aniek Rooderkerken.

Meteora

Meteora is een rotsachtig gebied in Griekenland, waar op hoge rotspilaren vele kloosters zijn gebouwd. Een uniek gebied om te wandelen en eeuwenoude gebouwen te bewonderen.

Bergsportweek in Oostenrijk

De OutdoorBloggers gingen op pad om in drie dagen tijd de buitensport-mogelijkheden in Oostenrijk te promoten. Hier werden diverse video’s van geproduceerd.

De Wandelbond

Promotievideo voor de Wandelbond, die diverse wandeltochten uitstippelt en organiseert.

Kerst met de boswachter

In de Onlanderij kun je elk jaar naar de Levende Kerststal. Om dit voor te bereiden, moest de boswachter hard aan het werk…

Mountainbiken in de Harz

De Harz is een uitstekende plek om te mountainbiken. Vanaf de berg Brocken suis je naar beneden over smalle paadjes met hier en daar een boomstrong. Spanning en avontuur is gegarandeerd!

Raften in Noorwegen

Een vlog van ons raft-avontuur in Noorwegen, waarbij je vanuit first-person persectief in de boot stapt en het spannende avontuur aangaat.

De Veluwsche Stoomtrein

Deze stoomtrein rijdt van Apeldoorn naar Dieren. Een hele belevenis!

Contact

Neem contact met ons op als je ook zo’n mooie video wilt laten maken!

Binnen een dag heb ik een hele reeks video’s met Mirre opgenomen voor mijn online programma. Mirre let op de details, schiet de mooiste beelden en monteert alles tot professionele video’s. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat!

Wanda Catsman

De Wandeltrainer

Contact

14 + 15 =