Drone opnames

Drone beelden laten je de wereld zien vanuit een uniek perspectief. Luchtbeelden creëren sfeer in een video en geven de montage meteen een professionele uitstraling.

Mirre is als drone piloot gecertificeerd en in het bezit van een ROC-Light ontheffing. Deze ontheffing is nodig om commerciële dronevluchten uit te mogen voeren. Wij zijn ook verzekerd.

Wil je ook foto’s of video’s vanuit de lucht laten maken om een plaats of regio te promoten, doe dit dan bij een gecertificeerde drone piloot. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeelden

Wonen, werken en recreëren

Voor de thema’s Wonen, Werken en Recreëren zijn drone opnames van enorme toegevoegde waarde. Ik maak zowel foto’s als video’s met de drone.

Wandelnetwerk Westfriesland

Om het nieuwe wandelnetwerk in Westfriesland (Noord-Holland) te promoten, nam ik Wandelvrouw Bregje Schipper mee om deze promotievideo op te nemen. In de video worden drone opnames en grondbeelden gecombineerd.

Herfst bij kasteel Groeneveld

Zodra de prachtige herfstkleuren op het hoogtepunt zijn, staat het bos rondom kasteel Groeneveld in vuur en vlam.

Tayrona National Park

Tayrona is één van de mooiste nationale parken van Colombia.

Hof van Twente

Deze video over Hof van Twente werd gemaakt in opdracht van HofMarketing. 

De stad Buren

Buren is dé koningsstad, waar de vrouw van Willem van Oranje opgroeide. Het stadje wordt omringd door een gracht.

Yoga by the sea

Yoga By The Sea is opgenomen in Colombia.

Het Muiderslot

Deze beelden van het Muiderslot werden gemaakt door Show Me Holland en gemonteerd door Mirre.

Landgoed Gooilust

Op Landgoed Gooilust hebben we zowel de luchtbeelden als de grondbeelden met de drone vastgelegd. Gooilust is een schitterend landgoed in ’s Graveland, dat beheerd wordt door Natuurmonumenten.

Werkwijze & tarief

Na het inventariseren van uw wensen, zoek ik de mogelijkheden uit wat betreft locatie, regelgeving en weersomstandigheden. Staan alle lichten op groen, dan kunnen we een datum plannen! U bent uitgenodigd om bij de opnames aanwezig te zijn, of ik kan de opnames maken aan de hand van een wensenlijstje.

U krijgt de beelden binnen een week opgestuurd. Wilt u nog wijzigingen laten doorvoeren in de montage? U krijgt één keer de kans om feedback te leveren op het beeldmateriaal. Daarna is de oplevering definitief.

Het laten maken van drone opnames kost €750 per dag exclusief btw, inclusief intake en vluchtvoorbereiding. Foto’s kunnen soms in één dag gemaakt en geleverd worden en bij videobeelden moet je rekening houden met een montagetijd van 1 à 2 dagen.

Wil je gelijk een afspraak maken om luchtbeelden te laten maken, of zijn er nog vragen? Voor vragen en offertes kun je contact opnemen met Mirre Oost: mirre@sunshinefilms.nl
Je kunt mij ook toevoegen op LinkedIn.

Contact

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prachtige drone beelden

We hebben prettig samengewerkt met Mirre. Ze is professioneel en maakt prachtige drone beelden. We zijn blij met het resultaat!

Jacomijn Appeldoorn

Gemeente Neder-Betuwe

Contact

11 + 10 =