Zoek je een professionele drone piloot? Dan ben je bij Sunshine Films aan het juiste adres.

Drone vluchten worden bij Sunshine Films uitgevoerd door drone piloot Mirre Oost. Ik ben EuroUSC gecertificeerd en in bezit van A1/A2/A3 certificaten. Dat betekent dat ik commerciële drone-vluchten mag uitvoeren boven bebouwing. Ik ben volledig op de hoogte van de regelgeving en opereer volgens de Nederlandse wetgeving omtrent drone luchtvaart.

Ik voer de drone vluchten uit met een DJI drone. Deze compacte, krachtige drone is in staat om 4K video te produceren met prachtige kwaliteit. De drone is bovendien ideaal om mee te nemen op reis, zodat ook reisbestemmingen en moeilijker bereikbare plaatsen goed vast te leggen zijn door deze drone piloot.

Wil je ook een video laten maken door onze professionele drone piloot? Neem dan contact op om te kijken of ik in jouw regio een vlucht kan uitvoeren. Eerdere producties kun je bekijken op de pagina met drone video’s.