Drone / luchtbeelden

Sunshine Films is EuroUSC gecertificeerd en in bezit van een ROC-Light ontheffing van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze ontheffing is nodig om commerciƫle dronevluchten uit te mogen voeren. Wij zijn volledig op de hoogte en opereren volgens de Nederlandse wetgeving omtrent drone-luchtvaart.

Wil je ook foto’s of video’s vanuit de lucht laten maken om een plaats of regio te promoten? Neem dan contact met ons op.

Drone video’s

Drone beelden van de stad Buren.
Deze video over Hof van Twente werd gemaakt in opdracht van HofMarketing. De video is onderdeel van de campagne over Hof van Twente op deNederlandseToerist.nl/hof-van-twente/.
Yoga By The Sea is opgenomen in Colombia.
Toen de prachtige herfstkleuren op het hoogtepunt waren, heeft Mirre deze sfeervolle video opgenomen bij kasteel Groeneveld in Baarn.
In opdracht van het ReumaFonds maakte Mirre deze video van de ReumaWalk: Een wandeltocht van 5, 10 of 15 kilometer waarbij de deelnemers zich laten sponsoren voor onderzoek naar reuma.
Deze drone video maakte Mirre van Nationaal Park Tayrona, tijdens haar reis naar Colombia.
Deze beelden van het Muiderslot werden gemaakt door Show Me Holland en gemonteerd door Mirre.
Landgoed Gooilust werd door Mirre Oost en Wiebe de Jager vrijwel volledig met de drone vastgelegd. Het is een schitterend landgoed dat beheerd wordt door Natuurmonumenten.