Luchtbeelden (drone)

Luchtbeelden geven video’s een professionele uitstraling en zorgen voor een uniek perspectief.

Mirre is als drone piloot gecertificeerd en in het bezit van een ROC-Light ontheffing. Deze ontheffing is nodig om commerciële dronevluchten uit te mogen voeren. Wij zijn ook verzekerd.

Wil je ook foto’s of video’s vanuit de lucht laten maken om een plaats of regio te promoten, doe dit dan bij een gecertificeerde drone piloot. Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Drone video’s

Drone beelden van de stad Buren.
Deze video over Hof van Twente werd gemaakt in opdracht van HofMarketing. De video is onderdeel van de campagne over Hof van Twente op deNederlandseToerist.nl/hof-van-twente/.
Yoga By The Sea is opgenomen in Colombia.
Toen de prachtige herfstkleuren op het hoogtepunt waren, heeft Mirre deze sfeervolle video opgenomen bij kasteel Groeneveld in Baarn.
In opdracht van het ReumaFonds maakte Mirre deze video van de ReumaWalk: Een wandeltocht van 5, 10 of 15 kilometer waarbij de deelnemers zich laten sponsoren voor onderzoek naar reuma.
Deze drone video maakte Mirre van Nationaal Park Tayrona, tijdens haar reis naar Colombia.
Deze beelden van het Muiderslot werden gemaakt door Show Me Holland en gemonteerd door Mirre.
Landgoed Gooilust werd door Mirre Oost en Wiebe de Jager vrijwel volledig met de drone vastgelegd. Het is een schitterend landgoed dat beheerd wordt door Natuurmonumenten.

Meer weten?

Lees verder op het blog of neem contact met ons op!