Filmen en monteren met je smartphone

Filmen of vloggen met je smartphone, hoe doe je dat? In 3,5 uur tijd laten wij je zien hoe je dat doet en ga je onder begeleiding aan de slag om een video te filmen en te monteren.

Wat je leert tijdens de workshop:

We starten met een introductie met voorbeeldfilmpjes en inhoudelijke tips. Daarna ga je zelf aan de slag om te filmen en te monteren. Tot slot bekijken we het resultaat op een groot scherm en geven we elkaar tips.

Inhoud van de workshop:
– Filmen met een smartphone
– Een verhaal vertellen in beeld
– De doelgroep aanspreken
– Interviewtechnieken
– Tips voor het kiezen van locaties en shots
– Belichting
– Achtergrondgeluid, voice over en muziek
– Bewerken van video op de smartphone

Onze klanten

Helemaal tevreden

★★★★★
5 5 1
Wij van Face2Face Travel zijn helemaal blij met de duidelijke, leuke en spontane uitleg! Thanks

Erg inspirerend

★★★★★
5 5 1
Was een super leuke workshop Mirre en Jitske! Jullie hebben me echt geïnspireerd. Dank voor de leuke en leerzame middag!!

Nuttige workshop

★★★★★
5 5 1
Ik heb Mirre ingehuurd voor het geven van een video-workshop “filmen met je smartphone” aan mijn team. Ons doel was om in een middag te leren hoe je korte video’s kunt maken voor social media met behulp van apparatuur die je al hebt. Niet alleen filmtechnieken maar ook het editen kwam aan bod. Mirre is in staat om op een hele prettige en laagdrempelige manier uitleg te geven, waarbij ze zich aanpast aan het kennis niveau van de ontvanger. Ze hield duidelijk rekening met het doel dat ik voor ogen had. Door haar enthousiasme ging mijn team graag zelf aan de slag en kregen ze zelfvertrouwen om hier ook na de workshop mee verder te gaan.

Datum & plaats

Wij hebben voorlopig geen workshop gepland waarop je je kunt inschrijven. Ben je met een groep van minimaal 12 personen? Dan kun je via het formulier hieronder een workshop boeken. Ook kun je ons bereiken via workshop@sunshinefilms.nl.