Over Mirre

Mirre maakte haar debuut met de televisieserie De Achtertuin van Groningen, over de natuurgebieden rondom de stad. De serie die ze met twaalf studenten en pas-afgestudeerden maakte, werd meermaals uitgezonden op de lokale televisie.

Mirre werkte een jaar als CamJo voor de lokale televisiezender, om vervolgens te starten met het videoproductiebedrijf Sunshine Films en het reisblog MirreOpReis.nl en sindsdien promoot ze bestemmingen in binnen- en buitenland door middel van promotievideo’s, blogs en vlogs. Voor Gelderse Streken fietste ze drie maanden lang door Gelderland om als content-creator de toeristische attracties te bezoeken en daarvan verslag te doen in woord en beeld.

Eind 2015 kwam de techniek voor het maken van 360 graden video’s binnen handbereik; een unieke en mooie methode om méér van de bestemmingen te laten zien. In 2017 ontdekte ze ook de meerwaarde van het maken van luchtbeelden met een drone en dit zorgde ervoor dat ze in 2018 haar diploma haalde en dat ze nu gecertificeerd drone-piloot is.

Vind Mirre op LinkedIn.

Media