Hi, ik ben Mirre Oost, videoproducent en gecertificeerd drone-piloot. Gecombineerd met mijn passie voor reizen ga ik de hele wereld over om mooie beelden te maken.

Ik ben cameravrouw voor tv-programma’s zoals Koffietijd en First Dates en daarnaast maak ik promotievideo’s voor organisaties zoals SNP Natuurreizen en Natuurmonumenten. 

 

Ik ben in het bezit van eigen opname-apparatuur en regelmatig maak ik gebruik van experts zoals een muzikant, voice over, journalist of geluidsman.

Elke productie is maatwerk, dus neem vooral contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Op mijn websites deNederlandseToerist.nl en MirreOpReis.nl schrijf ik over al mijn avonturen in het binnen- en buitenland. Zie voor meer informatie ook mijn LinkedIn-pagina. Leuk om te connecten!

Wat klanten over Sunshine Films zeggen

Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

In opdracht van het Recreatieschap Westfriesland maakte Mirre een promotiefilm én een aftermovie. Ze let op details met als resultaat twee professionele video’s. Dit was een fijne samenwerking en wij zijn heel blij met de resultaten!

Renate Zwart

Recreatieschap Westfriesland

Dynamische beelden

Mirre beweegt zich als filmer vrij (maar onopvallend) door de ruimte. Hierdoor heeft zij niet alleen de swingende popkoren, maar ook de uit zichzelf wat meer statische koren dynamisch weten neer te zetten in de aftermovie die ze van korenfestival ZingZing maakte.

Liesbeth van Hoffen

Projectleider bij Stichting Luisterwijk

Flexibel

Samenwerking met Sunshine Films is erg prettig. Mirre is kritisch en kan gemakkelijk tot de kern van het onderwerp komen. Haar flexibele houding en enthousiasme maken het gemakkelijk tot een goed resultaat te komen.

Nadine Lemmers

Hunebedcentrum

Blij met het resultaat

Ik vind het enorm prettig om met jou samen te werken. Je werkt snel en secuur. Ook het samenwerken met de inhoudelijke adviseurs liep heel goed. Je communiceert helder en maakt een zeer hanteerbaar draaiboek bij de productie. Bij de draaidag had ik enorme bewondering voor je focus gecombineerd met een prettige ontspanning. En ik ben erg blij met het resultaat.

Henriette Kosse

Erfgoed Gelderland

Hoge kwaliteit

Na een zoektocht waarin zich een paar honderd bloggers/fietsers hadden aangemeld hebben wij Mirre geselecteerd om in 100 dagen alle 5000km fietspad van de Gelderse streken te trotseren. De goedlachse Mirre fietste door weer en wind, ontmoette honderden Gelderse ondernemers en schreef iedere dag op haar blog over haar avonturen. Mirre was altijd op zoek om het nét nog een stukje beter te doen dan de vorige keer. Haar video’s (die ze zelf maakte), foto’s en blogs waren altijd van hoge kwaliteit. Vaak werd er tot laat in de avond aan gewerkt. Wij hebben met heel veel plezier met Mirre samengewerkt in deze campagne!

Rick van Zadelhoff

Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen

Prettige samenwerking

Mirre heeft voor ons een video gemaakt over het Noordelijk Archeologisch Depot. Ze stelde de juiste vragen waardoor het niet alleen voor haar, maar ook voor onszelf duidelijk werd wat onze wensen waren. Vervolgens heeft ze die wensen op uitstekende wijze in film omgezet. Mirre is enthousiast en doortastend en erg prettig om mee samen te werken.

Michiel Rooke

Provinciaal Archeoloog

Professionele video’s

Binnen een dag een hele reeks video’s met Mirre opgenomen voor mijn online programma. Mirre let op de details, schiet de mooiste beelden en monteert alles tot professionele video’s. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat!

Wanda Catsman

De Wandeltrainer

Prachtige drone beelden

We hebben prettig samengewerkt met Mirre. Ze is professioneel en maakt prachtige drone beelden. We zijn blij met het resultaat!

Jacomijn Appeldoorn

Gemeente Neder-Betuwe

Oog voor het mooiste plaatje

Voor onze studio-uitzendingen, maar ook voor lokatieklussen, vragen we vaak Mirre voor het camera- en regiewerk. Ze is een zeer bekwame vakvrouw, die altijd voor het mooie plaatje gaat. Bij ons is een goed klantcontact erg belangrijk. Mirre communiceert goed en weet de met de juiste instructies iedereen met vertrouwen voor de camera te zetten.

Eric van den Berg

Company Webcast

Steady shots

Ik heb met Mirre gewerkt tijdens de drie shows van The Clash of the CoverBands BENELUX Finale. Het betreft een multicam registratie van circa 12 camera’s, waarvan Mirre één camera bediende. Het was tijdens de shows erg fijn werken met Mirre, ze neemt de tijd om de camera eigen te maken en blijft gefocust tijdens, en tussen, het draaien. We hebben de beelden gezien en ze heeft goede, steady, shots gemaakt. Kortom: erg tevreden, en hoop nog vaker samen te kunnen werken!

Jort Kamphuis

Solid Eye

Zeer geslaagd

Mirre heeft met ons de Gelderse streken afgelopen maanden op de kaart gezet. Uit bijna 900 sollicitaties hebben we Mirre gekozen mede vanwege haar ervaring als filmmaker en haar reisverhalen op haar eigen blog. De campagne 5000km door de Gelderse streken is meer dan geslaagd, mede dankzij Mirre. Mirre heeft de Gelderse streken op een mooie manier vastgelegd door middel van boeiende verhalen, prachtige foto’s en video’s. We zijn erg blij met haar geleverde werk en ze heeft de Gelderse streken goed in beeld gebracht!

Hanneline Oosting

Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen

Gepassioneerd

Mirre is enorm enthousiast en gepassioneerd in haar werk. Ze wil met alles wat ze doet dat het tot in de puntjes klopt en stopt niet tot het eindresultaat precies zo is, zoals ze het voor ogen had. Naast haar gedrevenheid is Mirre ook gewoon een ontzettend gezellige meid met wie je een leuke dag hebt tijdens het filmen.

Marloes ten Kate

Presentatrice

Contact

12 + 14 =