/**Google Analytics tracking code, zelf toegevoegd*/

Mirre is videoproducent en drone-piloot (gecertificeerd ROC-light). Gecombineerd met haar passie voor reizen gaat ze de hele wereld over om mooie beelden te maken.

Ze is cameravrouw voor tv-programma’s zoals Koffietijd en First Dates en ze maakt videoproducties voor organisaties zoals NatuurmonumentenNeckermann en Selectcamp. Op haar websites 
deNederlandseToerist.nl en MirreOpReis.nl schrijft ze over al haar avonturen in het binnen- en buitenland.

Mirre is in het bezit van eigen opname-apparatuur. Regelmatig maakt ze gebruik van experts zoals een muzikant, voice over, journalist of geluidsman. Elke productie is maatwerk, dus neem vooral contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt Mirre ook vinden op LinkedIn.

Jitske heeft met haar ruim 20 jaar commerciële werkervaring binnen met name de reis en recreatie-branche veel ervaring in het toepassen van content voor verschillende commerciële doeleinden.

Door haar banen bij o.a. Zoover en Red Online Marketing wezen de cijfers uit hoe belangrijk het is om kwalitatieve content te hebben, welke je kunt toepassen in de marketing-mix. Niet alleen kwalitatieve content in de vorm van reviews, maar ook zeker content in de vorm van bewegende beelden. Mensen willen beleving; willen het gevoel hebben er al te zijn en alles gezien te hebben, alvorens ze bijvoorbeeld de vakantie boeken. Ze willen beleving en inspiratie.

In de bekende “5 stages of Travel” kun je video-marketing mooi toepassen; als voorpret met inspiratie, tijdens de boeking als bedankje en uiteraard in de napret bij het vragen om de review.

Wij hebben ideeën genoeg en denken dan ook graag met jullie mee. Neem contact met ons op om ideeën te bespreken.

Je kunt Jitske ook vinden op LinkedIn.

Onze freelancers

Wij werken samen met diverse freelancers om onze videoproducties te realiseren.

Wat klanten over ons zeggen

Dankzij onze promotievideo's en social media campagnes hebben wij veel tevreden klanten.
Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

In opdracht van het Recreatieschap Westfriesland maakte Mirre een promotiefilm én een aftermovie. Ze let op details met als resultaat twee professionele video’s. Dit was een fijne samenwerking en wij zijn heel blij met de resultaten!

-Renate Zwart, Recreatieschap Westfriesland

Binnen een dag een hele reeks video’s met Mirre opgenomen voor mijn online programma. Mirre let op de details, schiet de mooiste beelden en monteert alles tot professionele video’s. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat!

-Wanda Catsman, de Wandeltrainer

We hebben prettig samengewerkt met Mirre. Ze is professioneel en maakt prachtige drone beelden. We zijn blij met het resultaat!

-Jacomijn Appeldoorn, Gemeente Neder-Betuwe

Mirre beweegt zich als filmer vrij (maar onopvallend) door de ruimte. Hierdoor heeft zij niet alleen de swingende popkoren, maar ook de uit zichzelf wat meer statische koren dynamisch weten neer te zetten in de aftermovie die ze van korenfestival ZingZing maakte.

-Liesbeth van Hoffen, projectleider bij Stichting Luisterwijk

Samenwerking met Sunshine Films is erg prettig. Mirre is kritisch en kan gemakkelijk tot de kern van het onderwerp komen. Haar flexibele houding en enthousiasme maken het gemakkelijk tot een goed resultaat te komen.

– Nadine Lemmers, Hunebedcentrum

Voor onze studio-uitzendingen, maar ook voor lokatieklussen, vragen we vaak Mirre voor het camera- en regiewerk. Ze is een zeer bekwame vakvrouw, die altijd voor het mooie plaatje gaat. Bij ons is een goed klantcontact erg belangrijk. Mirre communiceert goed en weet de met de juiste instructies iedereen met vertrouwen voor de camera te zetten.

– Eric van den Berg, Company Webcast

Ik vind het enorm prettig om met jou samen te werken. Je werkt snel en secuur. Ook het samenwerken met de inhoudelijke adviseurs liep heel goed. Je communiceert helder en maakt een zeer hanteerbaar draaiboek bij de productie. Bij de draaidag had ik enorme bewondering voor je focus gecombineerd met een prettige ontspanning. En ik ben erg blij met het resultaat.

– Henriette Kosse, Erfgoed Gelderland

Ik heb met Mirre gewerkt tijdens de drie shows van The Clash of the CoverBands BENELUX Finale. Het betreft een multicam registratie van circa 12 camera’s, waarvan Mirre één camera bediende. Het was tijdens de shows erg fijn werken met Mirre, ze neemt de tijd om de camera eigen te maken en blijft gefocust tijdens, en tussen, het draaien. We hebben de beelden gezien en ze heeft goede, steady, shots gemaakt. Kortom: erg tevreden, en hoop nog vaker samen te kunnen werken!

– Jort Kamphuis, Solid Eye

Na een zoektocht waarin zich een paar honderd bloggers/fietsers hadden aangemeld hebben wij Mirre geselecteerd om in 100 dagen alle 5000km fietspad van de Gelderse streken te trotseren. De goedlachse Mirre fietste door weer en wind, ontmoette honderden Gelderse ondernemers en schreef iedere dag op haar blog over haar avonturen. Mirre was altijd op zoek om het nét nog een stukje beter te doen dan de vorige keer. Haar video’s (die ze zelf maakte), foto’s en blogs waren altijd van hoge kwaliteit. Vaak werd er tot laat in de avond aan gewerkt. Wij hebben met heel veel plezier met Mirre samengewerkt in deze campagne!

– Rick van Zadelhoff, Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen

Mirre heeft met ons de Gelderse streken afgelopen maanden op de kaart gezet. Uit bijna 900 sollicitaties hebben we Mirre gekozen mede vanwege haar ervaring als filmmaker en haar reisverhalen op haar eigen blog. De campagne 5000km door de Gelderse streken is meer dan geslaagd, mede dankzij Mirre. Mirre heeft de Gelderse streken op een mooie manier vastgelegd door middel van boeiende verhalen, prachtige foto’s en video’s. We zijn erg blij met haar geleverde werk en ze heeft de Gelderse streken goed in beeld gebracht!

– Hanneline Oosting, Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen

Mirre heeft voor ons een video gemaakt over het Noordelijk Archeologisch Depot. Ze stelde de juiste vragen waardoor het niet alleen voor haar, maar ook voor onszelf duidelijk werd wat onze wensen waren. Vervolgens heeft ze die wensen op uitstekende wijze in film omgezet. Mirre is enthousiast en doortastend en erg prettig om mee samen te werken.

– Michiel Rooke, Provinciaal Archeoloog

Mirre is ernom enthousiast en gepassioneerd in haar werk. Ze wil met alles wat ze doet dat het tot in de puntjes klopt en stopt niet tot het eindresultaat precies zo is, zoals ze het voor ogen had. Naast haar gedrevenheid is Mirre ook gewoon een ontzettend gezellige meid met wie je een leuke dag hebt tijdens het filmen.

– Marloes ten Kate, presentatrice