Wie zijn wij

Mirre is videoproducent en gecertificeerd drone-piloot. Gecombineerd met haar passie voor reizen gaat ze de hele wereld over om mooie beelden te maken.

Ze is cameravrouw voor tv-programma’s zoals Koffietijd en First Dates en ze maakt videoproducties voor organisaties zoals NatuurmonumentenNeckermann en Selectcamp. Op haar websites 
deNederlandseToerist.nl en MirreOpReis.nl schrijft ze over al haar avonturen in het binnen- en buitenland.

Mirre is in het bezit van eigen opname-apparatuur en vindt zichzelf een tikkeltje perfectionistisch. Dat komt de videoproducties ten goede. Regelmatig maakt ze gebruik van experts zoals een muzikant, voice over, journalist of geluidsman. Elke productie is maatwerk, dus neem vooral contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt Mirre ook vinden op LinkedIn.

Jitske heeft met haar ruim 20 jaar commerciële werkervaring binnen met name de reis en recreatie-branche veel ervaring in het toepassen van content voor verschillende commerciële doeleinden.

Door haar banen bij o.a. Zoover en Red Online Marketing wezen de cijfers uit hoe belangrijk het is om kwalitatieve content te hebben, welke je kunt toepassen in de marketing-mix. Niet alleen kwalitatieve content in de vorm van reviews, maar ook zeker content in de vorm van bewegende beelden. Mensen willen beleving; willen het gevoel hebben er al te zijn en alles gezien te hebben, alvorens ze bijvoorbeeld de vakantie boeken. Ze willen beleving en inspiratie.

In de bekende “5 stages of Travel” kun je video-marketing mooi toepassen; als voorpret met inspiratie, tijdens de boeking als bedankje en uiteraard in de napret bij het vragen om de review.

Wij hebben ideeën genoeg en denken dan ook graag met jullie mee. Neem contact met ons op om ideeën te bespreken.

Je kunt Jitske ook vinden op LinkedIn.

Onze freelancers

Wij werken samen met diverse freelancers om onze videoproducties te realiseren.