VIDEOPRODUCTIES

Mijn werk kent geen grenzen. Bekijk hieronder een aantal van de video’s die ik heb gemaakt!

VIDEOS

TEVREDEN KLANTEN

LANDEN

YOUTUBE VIEWS

KLANTEN

AANBIEDING

Promotievideo
€1950

REISVIDEO DEALS

De mooiste promotievideo’s laat je maken bij Sunshine Films. Of je nu een accommodatie, toeristische activiteit of een bestemming beheert.

$2250

Travel

PROMOTIEVIDEO

Een schitterende promotievideo die je geheid meer klanten gaat opleveren. Een promotievideo geeft een mooie sfeerimpressie en wakkert de interesse aan van potentiële bezoekers. Als optie kunnen we de promotievideo aanvullen met drone beelden.

$2750

Travel

AFTERMOVIE

Een aftermovie van jouw evenement geeft een sfeerimpressie van de gebeurtenissen, aangevuld met interviews met presentatoren, artiesten en bezoekers. Dankzij de aftermovie kan iedereen nog lang nagenieten van het evenement. 

$750

Travel

VLOG

Een vlog waarin jij de kijkers direct aanspreekt levert op social media extra bereik op. Persoonlijk en effectief! Een vlog is geen gladgestreken video, maar een persoonlijke sfeerimpressie. Wij geven ook workshops op locatie waarin je leert om zelf te vloggen.

Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

In opdracht van het Recreatieschap Westfriesland maakte Mirre een promotiefilm én een aftermovie. Ze let op details met als resultaat twee professionele video’s. Dit was een fijne samenwerking en wij zijn heel blij met de resultaten!

Renate Zwart

Recreatieschap Westfriesland

Contact

11 + 1 =