Referenties

Dankzij onze promotievideo’s en social media campagnes hebben wij veel tevreden klanten.

Wat klanten over ons zeggen

Samenwerking met Sunshine Films is erg prettig. Mirre is kritisch en kan gemakkelijk tot de kern van het onderwerp komen. Haar flexibele houding en enthousiasme maken het gemakkelijk tot een goed resultaat te komen.
– Nadine Lemmers, Hunebedcentrum

 

 

Voor onze studio-uitzendingen, maar ook voor lokatieklussen, vragen we vaak Mirre voor het camera- en regiewerk. Ze is een zeer bekwame vakvrouw, die altijd voor het mooie plaatje gaat. Bij ons is een goed klantcontact erg belangrijk. Mirre communiceert goed en weet de met de juiste instructies iedereen met vertrouwen voor de camera te zetten.
– Eric van den Berg, Company Webcast

 

 

Ik vind het enorm prettig om met jou samen te werken. Je werkt snel en secuur. Ook het samenwerken met de inhoudelijke adviseurs liep heel goed. Je communiceert helder en maakt een zeer hanteerbaar draaiboek bij de productie. Bij de draaidag had ik enorme bewondering voor je focus gecombineerd met een prettige ontspanning. En ik ben erg blij met het resultaat.
– Henriette Kosse, Erfgoed Gelderland

 

 

Ik heb met Mirre gewerkt tijdens de drie shows van The Clash of the CoverBands BENELUX Finale. Het betreft een multicam registratie van circa 12 camera’s, waarvan Mirre één camera bediende. Het was tijdens de shows erg fijn werken met Mirre, ze neemt de tijd om de camera eigen te maken en blijft gefocust tijdens, en tussen, het draaien. We hebben de beelden gezien en ze heeft goede, steady, shots gemaakt. Kortom: erg tevreden, en hoop nog vaker samen te kunnen werken!
– Jort Kamphuis, Solid Eye

 

Na een zoektocht waarin zich een paar honderd bloggers/fietsers hadden aangemeld hebben wij Mirre geselecteerd om in 100 dagen alle 5000km fietspad van de Gelderse streken te trotseren. De goedlachse Mirre fietste door weer en wind, ontmoette honderden Gelderse ondernemers en schreef iedere dag op haar blog over haar avonturen. Mirre was altijd op zoek om het nét nog een stukje beter te doen dan de vorige keer. Haar video’s (die ze zelf maakte), foto’s en blogs waren altijd van hoge kwaliteit. Vaak werd er tot laat in de avond aan gewerkt. Wij hebben met heel veel plezier met Mirre samengewerkt in deze campagne!
– Rick van Zadelhoff, Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen

 

Mirre heeft met ons de Gelderse streken afgelopen maanden op de kaart gezet. Uit bijna 900 sollicitaties hebben we Mirre gekozen mede vanwege haar ervaring als filmmaker en haar reisverhalen op haar eigen blog. De campagne 5000km door de Gelderse streken is meer dan geslaagd, mede dankzij Mirre. Mirre heeft de Gelderse streken op een mooie manier vastgelegd door middel van boeiende verhalen, prachtige foto’s en video’s. We zijn erg blij met haar geleverde werk en ze heeft de Gelderse streken goed in beeld gebracht!
– Hanneline Oosting, Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen

 

Mirre heeft voor ons een video gemaakt over het Noordelijk Archeologisch Depot. Ze stelde de juiste vragen waardoor het niet alleen voor haar, maar ook voor onszelf duidelijk werd wat onze wensen waren. Vervolgens heeft ze die wensen op uitstekende wijze in film omgezet. Mirre is enthousiast en doortastend en erg prettig om mee samen te werken.
– Michiel Rooke, Provinciaal Archeoloog

 

 

Mirre is ernom enthousiast en gepassioneerd in haar werk. Ze wil met alles wat ze doet dat het tot in de puntjes klopt en stopt niet tot het eindresultaat precies zo is, zoals ze het voor ogen had. Naast haar gedrevenheid is Mirre ook gewoon een ontzettend gezellige meid met wie je een leuke dag hebt tijdens het filmen.
– Marloes ten Kate, presentatrice