Filmen met je smartphone

https://youtu.be/F21256nEMH4Een smartphone heb je altijd op zak en daarmee is iedereen in de gelegenheid om video’s te maken.

Video’s zorgen ervoor dat je online beter zichtbaar bent. Je kunt anderen enthousiasmeren voor jouw product of reis en ondertussen laat je zien wie je bent en wat jouw passie is.

Wil jij leren om video’s te maken met je smartphone, volg dan een workshop bij Sunshine Films. Mirre laat je in een dagdeel zien én ervaren hoe je een aansprekende video maakt.

De inhoud van de workshop

Na een korte uitleg met voorbeeldvideo’s en inhoudelijke tips ga je zelf aan de slag met je eigen video. Je houdt rekening met licht en geluid en je komt terug met stabiele beelden. Die monteer je vervolgens zelf op je smartphone.

Inhoud van de workshop:
– Handige tips voor het gebruik van de camera op je telefoon
– Een verhaal vertellen in beeld
– De kijkers op een leuke manier aanspreken
– Tips voor het kiezen van locaties en shots
– Belichting
– De basis van achtergrondgeluid, voice over en muziek
– Bewerken van video op de smartphone

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Over de spreker

Workshopleider Mirre Oost is cameravrouw voor tv-programma’s zoals  First Dates en Shownieuws en ze maakt videoproducties voor organisaties zoals NatuurmonumentenNeckermann en Selectcamp. Op haar websites deNederlandseToerist.nl en MirreOpReis.nl vertelt ze over al haar avonturen in binnen- en buitenland.

Mirre heeft al vele presentaties en workshops “Filmen met je smartphone” verzorgd voor groepen van 10 tot 100 personen om uit te leggen hoe je het maximale uit je telefoon kunt halen.

Deze bedrijven gingen je voor:

Referenties

Helemaal tevreden

★★★★★
Wij van Face2Face Travel zijn helemaal blij met de duidelijke, leuke en spontane uitleg! Thanks
- Takis Panagopoulos, eigenaar bij Face2FaceTravel.nl

Erg inspirerend

★★★★★
Was een super leuke workshop Mirre en Jitske! Jullie hebben me echt geïnspireerd. Dank voor de leuke en leerzame middag!!
- Daniëlle Meijer, persoonlijk reisadviseur bij ApprovedByDanielle.nl

Nuttige workshop

★★★★★
Ons doel was om in een middag te leren hoe je korte video’s kunt maken voor social media met behulp van apparatuur die je al hebt. Niet alleen filmtechnieken maar ook het editen kwam aan bod. Mirre is in staat om op een hele prettige en laagdrempelige manier uitleg te geven, waarbij ze zich aanpast aan het kennis niveau van de ontvanger. Ze hield duidelijk rekening met het doel dat ik voor ogen had. Door haar enthousiasme ging mijn team graag zelf aan de slag en kregen ze zelfvertrouwen om hier ook na de workshop mee verder te gaan.
- Tikva Looijen, eigenaar bij GezinOpReis.nl

Boek nu!

Heb je een groep van 10 tot 15 personen en wil je een workshop bij ons volgen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@sunshinefilms.nl.[contact-form-7 id=”2665″ title=”Contactformulier 1″]