Workshops

Filmen met je smartphone

Een smartphone heb je altijd op zak en daarmee is iedereen in staat om video’s te maken. Video’s zorgen ervoor dat je online beter zichtbaar bent, je kunt met video anderen enthousiasmeren voor jouw product of reis en ondertussen laat je zien dat je een betrouwbaar persoon bent om zaken mee te doen. Wil jij jouw film- en montage-skills verbeteren, volg dan een workshop bij ons en we laten je in een halve of een hele dag tijd zien en ervaren hoe je zèlf een aansprekende video maakt. 

Basis workshop

De basis workshop is een introductie tot filmen met je smartphone. Na een korte uitleg met voorbeeldvideo’s en inhoudelijke tips ga je zelf aan de slag met je eigen video. Je houdt rekening met licht en geluid en je komt terug met stabiele beelden. Die monteer je vervolgens zelf op je smartphone. 

Inhoud van de workshop:
– Handige tips voor het gebruik van de camera op je telefoon
– Een verhaal vertellen in beeld
– De kijkers op een leuke manier aanspreken
– Tips voor het kiezen van locaties en shots
– De basis van achtergrondgeluid, voice over en muziek
– Bewerken van video op de smartphone

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

PRO workshop

Na een introductie met voorbeeldvideo’s en inhoudelijke tips ga je zelf aan de slag. Je maakt een script en gaat aan de hand daarvan met je smartphone filmen. Je houdt rekening met essentiële dingen zoals licht en geluid en je komt terug met beelden waar je wat aan hebt. Die monteer je vervolgens zelf op je smartphone. We bekijken het resultaat op groot scherm en je krijgt nog een paar handige tips mee naar huis om je video’s vervolgens nóg beter en aansprekender te maken.

Inhoud van de workshop:
– Handige tips voor het gebruik van de camera op je telefoon
– Een verhaal vertellen in beeld
– De kijkers op een leuke manier aanspreken
– Interviewtechnieken
– Tips voor het kiezen van locaties en shots
– Belichting
– Achtergrondgeluid, voice over en muziek
– Bewerken van video op de smartphone
– Het publiceren van jouw eigen video op social media

Naderhand krijg je toegang tot onze online cursusmaterialen en wij bieden 6 maanden lang support.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Over de spreker

Workshopleider Mirre Oost is cameravrouw voor tv-programma’s zoals Koffietijd en First Dates en ze maakt videoproducties voor organisaties zoals NatuurmonumentenNeckermann en Selectcamp. Op haar websites deNederlandseToerist.nl en MirreOpReis.nl vertelt ze over al haar avonturen in binnen- en buitenland.

Mirre heeft al vele presentaties en workshops “Filmen met je smartphone” verzorgd voor groepen van 10 tot 100 personen om uit te leggen hoe je het maximale uit je telefoon kunt halen.

 

Onze klanten

Referenties

Nuttige workshop

Service
★★★★★
Ik heb Mirre ingehuurd voor het geven van een video-workshop “filmen met je smartphone” aan mijn team. Ons doel was om in een middag te leren hoe je korte video’s kunt maken voor social media met behulp van apparatuur die je al hebt. Niet alleen filmtechnieken maar ook het editen kwam aan bod. Mirre is in staat om op een hele prettige en laagdrempelige manier uitleg te geven, waarbij ze zich aanpast aan het kennis niveau van de ontvanger. Ze hield duidelijk rekening met het doel dat ik voor ogen had. Door haar enthousiasme ging mijn team graag zelf aan de slag en kregen ze zelfvertrouwen om hier ook na de workshop mee verder te gaan.
- Tikva Looijen, eigenaar bij GezinOpReis.nl

Erg inspirerend

Service
★★★★★
Was een super leuke workshop Mirre en Jitske! Jullie hebben me echt geïnspireerd. Dank voor de leuke en leerzame middag!!
- Daniëlle Meijer, persoonlijk reisadviseur bij ApprovedByDanielle.nl

Helemaal tevreden

Service
★★★★★
Wij van Face2Face Travel zijn helemaal blij met de duidelijke, leuke en spontane uitleg! Thanks
- Takis Panagopoulos, eigenaar bij Face2FaceTravel.nl

Boek nu!

Heb je een groep van minimaal 12 personen en wil je een workshop bij ons volgen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via workshop@sunshinefilms.nl.