Workshop: Filmen met je smartphone

Een smartphone heb je altijd op zak en daarmee is iedereen in de gelegenheid om video’s te maken.

Video’s zorgen ervoor dat je online beter zichtbaar bent. Je kunt anderen enthousiasmeren voor jouw product, dienst of reis en ondertussen laat je zien wie je bent en wat jouw passie is.

Wil jij leren om video’s te maken met je smartphone, volg dan deze leuke en interactieve workshop bij Sunshine Films! Mirre laat je in een dagdeel zien én ervaren hoe je een aansprekende video maakt.

De inhoud van de workshop

De workshop duurt een dagdeel (4 uur). Na een korte uitleg met voorbeeldvideo’s en inhoudelijke tips ga je zelf aan de slag met je eigen video. Je houdt rekening met licht en geluid en je komt terug met stabiele beelden. Die monteer je vervolgens zelf op de smartphone. 

Inhoud van de workshop:
– Handige tips voor het gebruik van de camera op je telefoon
– Een verhaal vertellen met beeld
– De kijkers op een leuke manier aanspreken
– Tips voor het kiezen van locaties en shots
– Belichting
– De basis van achtergrondgeluid, voice over en muziek
– Video’s bewerken op de smartphone

Neem contact op voor een offerte op maat.

Masterclass Pitch Perfect

Optioneel: Inhoudelijk je presentatie fijnslijpen?
Maak er dan een 2 in 1 workshop van. Presentatietrainer Marloes ten Kate leert je hoe je een ijzersterk verhaal vertelt. Wie is je doelgroep? Waarom kijken ze naar jouw video? Naar welke informatie zijn ze op zoek? Voordat we gaan filmen, neem je samen met Marloes eerst je eigen verhaal onder de loep. Een hele krachtige duo workshop waarmee je direct alle spijkers op z’n kop slaat!

Over de spreker

Workshopleider Mirre Oost is cameravrouw voor tv-programma’s zoals First Dates en Koffietijd en ze maakt promotievideo’s voor organisaties zoals het Recreatieschap Westfriesland en SNP Natuurreizen. Op haar websites deNederlandseToerist.nl 
en MirreOpReis.nl vertelt ze over al haar avonturen in binnen- en buitenland.

Mirre heeft al vele (live & digitale) workshops “Filmen met je smartphone” verzorgd voor groepen tot 12 personen om uit te leggen hoe je het maximale uit je telefoon kunt halen.

“Mirre heeft 20 MRA’s van TUI at Home getraind in “filmen en monteren met je smartphone”. Gezien de Covid19 crisis waarin we zitten vond deze workshop digitaal plaats, maar dat heeft geen enkel negatief effect gehad op het trainen. Mirre is een zeer kundige, ervaren en inspirerende persoonlijkheid die alle tijd neemt om elk individu de benadering te geven die hij/zij nodig heeft.”

Jeroen Otto

Manager Franchise, TUI at Home

Deze bedrijven gingen je voor:

Helemaal tevreden

★★★★★
Wij van Face2Face Travel zijn helemaal blij met de duidelijke, leuke en spontane uitleg! Thanks
- Takis Panagopoulos, eigenaar bij Face2FaceTravel.nl

Erg inspirerend

★★★★★
Was een super leuke workshop Mirre en Jitske! Jullie hebben me echt geïnspireerd. Dank voor de leuke en leerzame middag!!
- Daniëlle Meijer, persoonlijk reisadviseur bij ApprovedByDanielle.nl

Nuttige workshop

★★★★★
Ons doel was om in een middag te leren hoe je korte video’s kunt maken voor social media met behulp van apparatuur die je al hebt. Niet alleen filmtechnieken maar ook het editen kwam aan bod. Mirre is in staat om op een hele prettige en laagdrempelige manier uitleg te geven, waarbij ze zich aanpast aan het kennis niveau van de ontvanger. Ze hield duidelijk rekening met het doel dat ik voor ogen had. Door haar enthousiasme ging mijn team graag zelf aan de slag en kregen ze zelfvertrouwen om hier ook na de workshop mee verder te gaan.
- Tikva Looijen, eigenaar bij GezinOpReis.nl

Boek nu!

Heb je een groep van maximaal 12 personen en wil je deze (digitale) workshop boeken? Neem dan contact op via het contactformulier:

Contact

5 + 10 =